Originele Alpina Wielen

Originele Alpina Wielen

Alpina Burkhard Bovensiepen GmbH is een Duitse automobielconstructeur, die zijn gamma baseert op BMW-modellen. Daarom krijgt elk model ook de BMW-prefix, zoals in bijvoorbeeld de BMW Alpina B3 Bi-Turbo. De slogan van Alpina was is sinds jaren Perfektion im Detail. Zo ook in de wielsets, sinds haar ontstaan in 1965 is Alpina bekend met haar spaakwielen in klassiek design, ofwel de ALPINA CLASSIC wielen. Het design en afwerking zijn in de jaren moderner geworden maar nog altijd zeer herkenbaar en exclusief.

Originele Wielen levert verscheidene originele Alpina wielsets voor de huidige BMW ALPINA modellen en BMW modellen. Immers passen alle Alpina wielsets ook op de normale BMW’s. Originele BMW alpina wielen zijn herkenbaar aan de afsluitbare aluminium naafdeksels met daaronder het ventiel in het hart van het wiel. Tevens voorzien van unieke artikelnummers en keurmerken van Alpina en BMW.

Ons complete aanbod Alpina wielen kunt u hier vinden.

Staat uw set er niet tussen, of wilt u meer informatie. Neem contact op met ons, dan helpen wij u graag.

, ,

Originele BMW Alpina Velgen, sinds kort ook leverbaar bij Originele Wielen

Originele Wielen levert sinds kort ook verscheidene originele Alpina wielsets voor de huidige BMW ALPINA modellen en BMW modellen.