Over Originele Wielen

Even voorstellen.

Originele Wielen ® is sinds 2009 actief in de in- en verkoop van originele velgen en wielsets. De focus ligt op wielsets van de Duitse premiummerken: Audi, BMW, Mini, Porsche en Volkswagen. Het aanbod van een goede service, kwaliteit en zeer aantrekkelijke prijzen zijn de kernpunten van de onderneming. Tot onze klanten rekent Originele Wielen ® officiële dealerbedrijven in binnen- en buitenland maar ook importspecialisten en autohandelaren. Tevens richt Originele Wielen ® zich op de particuliere markt in Nederland, België en Duitsland.

Volgens eigenaar Paul Coenen, is deze handel voortgekomen uit een autoliefde met de voorkeur voor Duitse premiummerken;

“Gedurende een stage bij de Audi dealer verbaasde ik mij over de hoge prijzen die mensen diende te betalen voor een originele set Audi wielen. Dat moet voordeliger kunnen dacht ik. Destijds heb ik mijn eerste sets Audi S-Line wielen verkocht. Een paar jaar later ben ik naast mijn rechtenstudie begonnen met de import en verkoop van Duitse auto’s. Aangezien ik met de import en verkoop van Audi’s, BMW’s en Porsche’s vaak van auto wisselde had ik geregeld een set originele wielen over. Al snel bleek dat de eigenaren van deze premium auto’s de kwaliteit van imitatievelgen niet konden waarderen en de prijzen bij de officiële dealer toch iets te gortig vonden. Daar ben ik in 2009 op ingesprongen door met de handel in Originele Wielen te beginnen.’’

Klanten over ons

Voor

310 M

Michiel;

Door mijn BMW dealer kon mijn nieuwe BMW X4 35D X Drive met maximaal 20″ M velgen geconfigureerd worden. Aangezien ik graag een maatje groter onder mijn auto wilde contact opgenomen met Originele Wielen. Die hebben mij zeer goed geholpen en een prachtige set 21″ 599 M Performance geleverd. De nieuwe velgen werden door Originele Wielen bij een BMW specialist gebracht en daar heel vakkundig gemonteerd. Dikke tien!

Na

599 M